Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto. Ciasto podzielić na trzy części . Do jednej dodać kakao lub kawę około 2 łyżki.
Żółte ciasto pokruszyć do formy wyłożonej papierem. Na ciasto ułożyć owoce . Na owoce pokruszyć ciemne ciasto. Na ciasto białka ubite ze szklanką cukru. Na pianę kruszymy kolejną część żółtego ciasta. Piec około 50 min w temp. 160 st.