Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja kruszonka to masło, mąka i cukier. Kruszonka o różnej wielkości grudkach, nadająca się do ciast drożdżowych, do rożnego rodzaju szarlotek , jabłeczników, ciast kruchych oraz do śliwek pod kruszonką. Po upieczeniu krucha i chrupiąca, po prostu rozpływa się w ustach. Polecam
miska szklana, nóż, szklanka,
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 121
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9363
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 982
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1155
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 121
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9363
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 982
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1155
Składniki
Do miski włożyć mąkę, cukier oraz pokrojone w kawałki masło. Składniki na kruszonkę łączę dłońmi, rozcierając je palcami i mamy kruszonkę gotową. Wkładam do lodówki na 15 minut do schłodzenia. Smacznego
Wykorzystanie kruszonki do śliwek pod kruszonką.