Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie w przygotowaniu kuleczki czekoladowe,do których można wykorzystać reszki biszkoptu , połamane ciastka, biszkopty czy wafelki. Obtoczone w czekoladowej posypce do dekoracji ciast pięknie prezentują się na stole. Idealne na różne okazje.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 75
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 75
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Składniki
Ciastka , biszkopty, wafelki rozdrobnij lub zblenduj. Bakalie pokrój drobniej. Do miski przełóż krem czekoladowy, dodaj ciastka, bakalie,rum. Wszystko dokładnie wymieszaj. Za pomocą łyżki, nabieraj masę czekoladową i formuj kulki, obtaczaj je w posypce czekoladowej. Układaj w papilotkach i wstaw do lodówki na około 1 godzinę. Jeśli kulki będą jadły dzieci nie dodajemy alkoholu.