Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli został ci biszkopt, wykorzystaj go do przygotowania pysznych kulek kokosowych,idealnych na imprezę lub inne okazje.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 471
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16703
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 397
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 471
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16703
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 397
Składniki
Z cukru, masła, mleka gotujemy masę, mieszamy z wódką i odstawiamy do ostygnięcia.
Biszkopt kruszyny, orzechy i migdały siekamy. Do wystudzonej masy dodajemy biszkopt i bakalie, mieszany.
Formujemy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Wstawiamy do lodówki do zastygnięcia. Jeśli kulki będą jadły dzieci nie dodajemy wódki.