Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli został ci biszkopt, wykorzystaj go do przygotowania pysznych kulek kokosowych,idealnych na imprezę lub inne okazje.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 676
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12426
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 676
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12426
Składniki
Z cukru, masła, mleka gotujemy masę, mieszamy z wódką i odstawiamy do ostygnięcia.
Biszkopt kruszyny, orzechy i migdały siekamy. Do wystudzonej masy dodajemy biszkopt i bakalie, mieszany.
Formujemy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Wstawiamy do lodówki do zastygnięcia. Jeśli kulki będą jadły dzieci nie dodajemy wódki.