Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli został ci biszkopt, wykorzystaj go do przygotowania pysznych kulek kokosowych,idealnych na imprezę lub inne okazje.
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29332
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 3078
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 164
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18724
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 743
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29332
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 3078
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 164
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18724
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 743
Składniki
Z cukru, masła, mleka gotujemy masę, mieszamy z wódką i odstawiamy do ostygnięcia.
Biszkopt kruszyny, orzechy i migdały siekamy. Do wystudzonej masy dodajemy biszkopt i bakalie, mieszany.
Formujemy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Wstawiamy do lodówki do zastygnięcia. Jeśli kulki będą jadły dzieci nie dodajemy wódki.