Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli został ci biszkopt, wykorzystaj go do przygotowania pysznych kulek kokosowych,idealnych na imprezę lub inne okazje.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4467
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5901
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12687
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4467
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5901
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12687
Składniki
Z cukru, masła, mleka gotujemy masę, mieszamy z wódką i odstawiamy do ostygnięcia.
Biszkopt kruszyny, orzechy i migdały siekamy. Do wystudzonej masy dodajemy biszkopt i bakalie, mieszany.
Formujemy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Wstawiamy do lodówki do zastygnięcia. Jeśli kulki będą jadły dzieci nie dodajemy wódki.