Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne i przepyszne ciasto na ciepły niedzielny poranek i każdy inny dzień.
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 56
Schab w pysznym sosie z zielonym pieprzem. Sos nie jest ostry, ale ma pieprzo...
Odsłon: 4356
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 205
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 56
Schab w pysznym sosie z zielonym pieprzem. Sos nie jest ostry, ale ma pieprzo...
Odsłon: 4356
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 205
Składniki
Tortownica 20-22 cm. Ugotować galaretkę i wymieszać z dżemem, lekko schłodzić. Schłodzoną śmietanę i serek ubić na sztywno, pod koniec dodać oba cukry, sok z cytryny i fix. Biszkopty nasączyć kawą, ułożyć na dnie tortownicy. Przykryć kremem, schłodzić. Potem wylać tężejącą galaretkę, schłodzić.