Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne i przepyszne ciasto na ciepły niedzielny poranek i każdy inny dzień.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Składniki
Tortownica 20-22 cm. Ugotować galaretkę i wymieszać z dżemem, lekko schłodzić. Schłodzoną śmietanę i serek ubić na sztywno, pod koniec dodać oba cukry, sok z cytryny i fix. Biszkopty nasączyć kawą, ułożyć na dnie tortownicy. Przykryć kremem, schłodzić. Potem wylać tężejącą galaretkę, schłodzić.