Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepszy z najlepszych, przepis z programu "Między kuchnią a Salonem", do ciast, ciasteczek, babek, keksów itp.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326372
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12063
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16792
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5464
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326372
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12063
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16792
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5464
Składniki
Zmiksować na najwyższych obrotach białka z cukrem pudrem (nie czekać aż białka się ubiją, od razu dodać cukier), kiedy masa stanie się bialutka dodać sok w połówki cytryny. Można dodać dowolnego aromatu.
Z tych proporcji wychodzi bardzo dużo lukru. Mi wystarczyło na posmarowanie 4 makowców jak na zdjęciu. POLECAM PYSZNOŚCI:)