Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepszy z najlepszych, przepis z programu "Między kuchnią a Salonem", do ciast, ciasteczek, babek, keksów itp.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 909
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 82
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2136
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4152
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 909
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 82
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2136
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4152
Składniki
Zmiksować na najwyższych obrotach białka z cukrem pudrem (nie czekać aż białka się ubiją, od razu dodać cukier), kiedy masa stanie się bialutka dodać sok w połówki cytryny. Można dodać dowolnego aromatu.
Z tych proporcji wychodzi bardzo dużo lukru. Mi wystarczyło na posmarowanie 4 makowców jak na zdjęciu. POLECAM PYSZNOŚCI:)