Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto mojej cioci z Przemyśla.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2177
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 143
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 248
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2177
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 143
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 248
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść ciasto, wstawić do lodówki na godzinę, po czym ciasto podzielić na trzy równe części, każdy oddzielnie rozwałkować na wielkość blaszki. Białka ubić z cukrem na sztywno, posmarować placki, a jeden posypać płatkami migdałowymi. Każdy placek upiec oddzielnie. Masło utrzeć z masą krówkową, przełożyć placki, placek z migdałami dajemy na samą górę. Bardzo polecam ten przepis. SMACZNEGO.