Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto mojej cioci z Przemyśla.
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 491
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 131
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 291
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 338
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 491
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 131
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 291
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 338
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść ciasto, wstawić do lodówki na godzinę, po czym ciasto podzielić na trzy równe części, każdy oddzielnie rozwałkować na wielkość blaszki. Białka ubić z cukrem na sztywno, posmarować placki, a jeden posypać płatkami migdałowymi. Każdy placek upiec oddzielnie. Masło utrzeć z masą krówkową, przełożyć placki, placek z migdałami dajemy na samą górę. Bardzo polecam ten przepis. SMACZNEGO.