Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No cóż za dużo ciastek ,przejadły się mimo,że mogły jeszcze poleżeć.Wpadłam na pomysł by je ulepszyć i stworzyć coś nowego i smacznego.Kulki wyszły przesmaczne i aromatyczne:)Serdecznie polecam:)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4485
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5913
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1372
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12710
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4485
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5913
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1372
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12710
Składniki
Ciastka zblendować,dodać konfiturę różaną,rum lub olejek rumowy i kilka łyżek wody.Dodać kakao,wszystko wyrobić ręką. Nawilżoną ręką w wodzie brać małe kawałeczki masy i robić małe jak orzeszki kulki,obtaczać w kokosie . Dać do lodówki by kulki zastygły. Smacznego życzę!