Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam ten deser tym wszystkim, którzy mają wątpliwości, czy dynia sprawdzi się jako słodka rozkosz ;)
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 156
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 452
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 100
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 156
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 452
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 100
Składniki
Dynię pokroić na mniejsze kawałki i rozgotować w łyżce wody. Następnie ostudzić i dokładnie zmiksować. Do stopionego i ostudzonego masła dodać brązowy cukier i jaj. Całość zmiksować. Następnie dodać ostudzoną dynię i wymieszać.
Potem mąkę i pozostałe suche składniki i ponownie całość wymieszać. Na koniec pokrojona w kostkę czekolada. Ciasto przekładamy do papilotek do 2/3 wysokości.
Pieczemy w temp. ok. 175 stopni przez 20-25 min. Po ostudzeniu możemy posypać cukrem pudrem. Smacznego!