Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na niezawodne ciasto - murzynek! Pięknie wyrasta i zawsze się udaje. Przepis bardzo łatwy oraz ekspresowy w wykonaniu
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 489
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 129
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 291
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 338
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 489
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 129
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 291
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 338
Składniki
Wszystkie składniki przełożyć do miski i wymieszać za pomocą miksera. Następnie wyłożyć na blaszkę i piec w 180C bez termoobiegu, góra-dół przez ok 1 godzinę. A w zależności od piekarnika ciasto pieczemy do tzw. suchego patyczka.
Masło, cukier, kakao oraz mleko przełożyć do rondelka i podgrzewać aż wszystko się rozpuści a składniki ze sobą połączą. Ciasto po upieczeniu oblać polewą czekoladową a górę posypać wiórkami kokosowymi Smacznego!