Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pora na truskawki . Ciasto lekkie , latwe.Uda sięnawet początkującej gospodyni.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8021
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 354
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3505
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 632
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8021
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 354
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3505
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 632
Składniki
Żelatynę rozpuścić w 5 łyżkach gorącej wody. Ostudzić.
Śmietankę ubiić z cukrem.Wymieszać z żelatyną i ubijać ok.2 min.
Odłożyć 4 łyżki śmietanki, a pozostałą podzielić na 2 porcje.
Na jeden biszkopt wyłożyć połowę śmietanki. Ułożyć truskawki, przykryć pozostałą śmietanką, a następnie drubim biszkoptem,
Wierzch posmarować 4 łyżkami odłożonej śmietanki.
Galaretkę rozpuścić w 250 ml gorącej wody, ostudzić i gdy zacznie lekko gęstnieć oblać nią mus. Mus schłodzić Na mus mnżna jeszcze ułożyć truskawki i dopiero zalać galaretką.