Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Święta Bożego Narodzenia to czas piernika:) U nas kolejna propozycja...
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4232
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7234
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85442
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4232
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7234
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85442
Składniki
Suche składniki mieszamy razem. Mokre składniki razem. Na koniec łączymy je razem. Miksujemy. Wylewamy na dużą blachę lub dwie keksówki. Pieczemy około 1 godziny w temperaturze 180 stopni.