Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naszła was ochota na coś słodkiego, ale nie chcecie tracić czasu na robienie wyszukanych tortów lub innych słodkości? Jeśli tak, skorzystajcie z tego przepisu. Samo przygotowanie ciasta zajmie Wam dosłownie kilka minut. Wystarczy przełożyć wszystkie składniki do miski, zmiksować, przelać do formy i upiec. Z tym smakołykiem poradzi sobie dosłownie każdy!
Keksówka o wymiarach 20 x 10 cm
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7828
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 992
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13587
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7828
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 992
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13587
Składniki
Wszystkie składniki przełóż do miski i zmiksuj na gładką, jednolitą masę.
Piekarnik rozgrzej do 180 stopni. Keksówkę o wymiarach 20 x 10 cm wysmakuj masłem i oprósz bułką tartą. Ciasto przelej do formy. Piecz przez około 45 minut (do suchego patyczka). Gotowe ciasto można udekorować cukrem pudrem lub polewą czekoladową. Smacznego!