Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik na zimno na jogurtach greckich ,słodzony erytrytolem to odchudzona wersja klasycznego sernika która w smaku nie różni się wiele od oryginału a na pewno ma mniej kalorii.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 233
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 100
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 233
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 100
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 30
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Składniki
Małą blaszkę do pieczenia wykładamy papierem do pieczenia. Na spód wykładamy herbatniki i smarujemy dżemem.
W gorącej wodzie rozpuszczamy żelatynę i erytrytol. Dokładnie mieszamy by nie powstały grudki. Wystudzoną żelatynę łączymy z jogurtami greckimi i aromatem waniliowym.
Masę jogurtową wylewamy na herbatniki i umieszczamy ciasto w lodówce na kilka godzin aż do całkowitego stężenia. Smacznego .