Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik na zimno na jogurtach greckich ,słodzony erytrytolem to odchudzona wersja klasycznego sernika która w smaku nie różni się wiele od oryginału a na pewno ma mniej kalorii.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326224
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12033
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16679
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5394
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326224
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12033
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16679
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5394
Składniki
Małą blaszkę do pieczenia wykładamy papierem do pieczenia. Na spód wykładamy herbatniki i smarujemy dżemem.
W gorącej wodzie rozpuszczamy żelatynę i erytrytol. Dokładnie mieszamy by nie powstały grudki. Wystudzoną żelatynę łączymy z jogurtami greckimi i aromatem waniliowym.
Masę jogurtową wylewamy na herbatniki i umieszczamy ciasto w lodówce na kilka godzin aż do całkowitego stężenia. Smacznego .