Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik na zimno na jogurtach greckich ,słodzony erytrytolem to odchudzona wersja klasycznego sernika która w smaku nie różni się wiele od oryginału a na pewno ma mniej kalorii.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Składniki
Małą blaszkę do pieczenia wykładamy papierem do pieczenia. Na spód wykładamy herbatniki i smarujemy dżemem.
W gorącej wodzie rozpuszczamy żelatynę i erytrytol. Dokładnie mieszamy by nie powstały grudki. Wystudzoną żelatynę łączymy z jogurtami greckimi i aromatem waniliowym.
Masę jogurtową wylewamy na herbatniki i umieszczamy ciasto w lodówce na kilka godzin aż do całkowitego stężenia. Smacznego .