Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować proste wegańskie ciasto którego przygotowanie nie obciąży zbytnio domowego budżetu a przy okazji nie zawiera dodatkowego cukru. Przygotowanie składników zajmie wam tylko kilka minut. Warto wypróbować ten przepis :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem. Dodajemy olej i aromat waniliowy, dokładnie mieszamy. W osobnej misce łączymy mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Suche składniki mieszamy z masą bananową. Ciasto wylewamy do podłużnej foremki wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 40 minut w 180 stopniach przez około 40 minut. Kroimy po dokładnym wystudzeniu. Smacznego!