Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delicje. (Potrzebny specjalny wypiekacz.)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8486
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8486
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Z podanych składników zagnieśc ciasto. Wypiekacz posmarowac tłuszczem. następnie do rozgrzanego wypiekacza nakładac po łyżeczce ciasta. Piec z obu stron (ok. 3 min.). Wystudzic. Przygotowac masę: masło utrzec z cukrem, dodawac kolejno żółtka, połączyc z orzechami i kakao. Masą napełnic ciastkowe skorupki i złożyc nz wzór "włoskich orzechów".. Zamiast orzechów można użyc bakalie. Można polac polewą czekoladową.