Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowsza wersja makowca - zamiast mąki używamy otrąb. Dodatek jabłek sprawia, że ciasto jest wilgotne i bardzo smaczne :)
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 123
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 151
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 321
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 123
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 151
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 321
Składniki
Jabłka obieramy i kroimy na małą kosteczkę. Jajka ucieramy z cukrem. Dodajemy resztę składników i dokładnie mieszamy. Na koniec dodajemy pokrojone jabłka i jeszcze raz delikatnie mieszamy. Pieczemy 50 min w 180 st. Przed wyjęciem z piekarnika warto sprawdzić patyczkiem czy ciasto jest upieczone. Gotowe wyjmujemy z piekarnika i studzimy na kratce. Zimne polewamy roztopioną czekoladą. Smacznego!