Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śliwki i migdałowa chrupiąca kruszonka, mniamm
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2650
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4601
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102179
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6527
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2650
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4601
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102179
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6527
Składniki
Miękkie masło miksujemy z cukrami, dodajemy stopniowo po jednym jajku. Następnie po łyżce mąki przesianej z proszkiem do pieczenia i skrobię ziemniaczaną. Na ciasto układamy wypestkowane śliwki. Składniki na kruszonkę mieszamy ze sobą, najlepiej rękoma tak połączyć, aby powstała niezbita, krucha konsystencja. Kruszonką posypujemy ciasto. Piec 170* 45-50 minut. Smacznego.