Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny , aromatyczny deser, kojący podniebienie.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 913
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1164
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 913
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1164
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Składniki
Galaretkę o smaku brzoskwiniowym rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody, pozostawić do zakrzepnięcia. 4 biszkopty lekko pokruszyć i umieścić w 4 pucharkach. Brzoskwinie umyć , pokroić w kostkę i po 2 umieścić na ciastkach w pucharkach.
Krzepnącą galaretkę wymieszać z serkami i porcjami wyłożyć na brzoskwinie, włożyć do każdego pucharka po ciastku i schłodzić w lodówce 1 godzinę. Przed podaniem położyć na wierzchu po kleksie śmietany , kilka malin i po łyżce jagód.