Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś lekkiego, na upalne dni, proste i łatwe danie, a przy tym pyszne
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1564
Składniki
Zalewamy biszkopty jedną rozrobioną galaretką. Schładzamy w lodówce. Miksujemy umyte i obrane truskawki. W drugiej misce ubijamy śmietankę z cukrem puderem.
Łączymy truskawki ze śmietanką, po czym dodajemy wystudzone dwie galaretki. Mieszamy do połączenia się składników. Zalewamy biszkopty masą truskawkową i dalej schładzamy w lodówce. Enjoy The Food