Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierniczki świąteczne- dekorujmy do woli takie pierniczki, super na Święta!
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18517
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7073
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30656
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18517
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7073
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30656
Składniki
Cukier ucieramy pałką wraz z margaryną, następnie wbić jajka i żółtko i dalej ucierać aż do białości. Na stolnicę dajemy miód, sodę, proszek do pieczenia, kakao, przyprawę do piernika i mąkę i zagniatamy ciasto. Rozwałkowujemy je na ok. 4 mm i wycinamy foremkami ciasteczka. Układamy je na wysmarowaną blaszkę i pieczmy około 15 min w 160 stopniach.