Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszedł czas na aromatycznie i pyszne pierniczki. Uwielbiam jak w domu unosi się zapach pierników, to znak, że święta już tuż. W weekend przy pomocy moich znajomych powstały właśnie te cuda:) Nie będę dużo pisać, zapraszam od razu po przepis:)
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 13
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 61
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 1301
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 13
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 61
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 1301
Składniki
Miód, margarynę i cukier podgrzewać do rozpuszczenia się składników, wystudzić. Do osobnej miski wrzucić resztą składników, wlać ostygnięte wcześniej rozpuszczone składniki i dobrze wyrobić ciasto. Ciasto wałkować na max 2-3 mm. Wykrawać ciasteczka za pomocą foremek i piec w temp. 170 ºC, przez około 12 minut.