Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z ciasta, które dojrzewało 4 tygodnie upiekłam pierniczki. Z gwiazdek zrobiłam kilka choinek, które ozdobią świąteczny stół. Zapach pierniczków przypomina że święta tuż tuż.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15047
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2045
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8833
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15047
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2045
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8833
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Składniki
Upieczone gwiazdki skleiłam lukrem, aby powstały choinki i posypałam je cukrem pudrem. Gotowe zapakowałam w folię, mogą być drobnym prezentem dla bliskich