Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne zastosowanie piwa :) Tym razem w pysznym pierniku.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31310
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14553
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1387
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31310
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14553
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1387
Składniki
Wykonanie: Margarynę, żółtka i cukier dokładnie utrzeć dodać miód i piwo. Dodawać stopniowo mąkę z sodą i na koniec dobrze ubitą pianę z białek.
Piec w temperaturze 170 stopni około 35 minut.