Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny piernik – lekko mokry w środku, korzenny w smaku i bardzo łatwy w przygotowaniu :)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Wszystkie składniki wrzucić do miski i zmiksować na gładką masę. Na samym końcu dodajemy rodzynki i mieszamy łyżką. Masę przelewamy o foremki, wcześniej wysmarowanej masłem i wysypanej bułeczką tartą. Wstawiamy ciasto do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy 40 – 50 minut. Smacznego!!!