Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi i smakuje wyśmienicie..
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25904
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3142
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1403
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25904
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3142
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1403
Składniki
Wszystkie składniki wsypujemy i wlewany do jednego naczynia po czym miksujemy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Przelewamy ciasto do tortownicy o średnicy 23cm i wyłożonej pergaminem zarówno dno jak i boki i wstawiamy do nagrzanego do 160stopni piekarnika . Pieczemy około 50min najlepiej sprawdzić wykałaczką czy nic się nie przykleja.
Po ostygnięciu polewamy polewą czekoladową i jak kto lubi można przłożyć bitą smietaną.