Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413970
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2213
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413970
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2213
Składniki
Biszkopt: Ubijamy całe jajka z cukrem na puszystą masę,dodajemy przesiane budynie z mąką i proszkiem do pieczenia. Wylewamy do blaszki i pieczemy 25 min. Pianka: Zimne mleko ubijamy,dodajemy rozpuszczone w 1 szklance gorącej wody, niebieskie galaretki.Wykładamy na ciasto.Zalewamy 2 galaretkami turkusowymi,przygotowanymi według przepisu na opakowaniu. Biszkopt można naponczować.