Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrzeba do nich niewiele składników, są bardzo leciutkie, ale nie suche i twarde tylko mięciutkie i puszyste. Takie lubię najbardziej.
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9142
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1875
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 3915
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 303
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 191
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 192
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9142
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1875
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 3915
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 303
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 191
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 192
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto. Wałkujemy dość cienko, kroimy na paski, potem na prostokąty. Nacinamy i zawijamy faworki.
Smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Dajemy na ręcznik papierowy by usunąć nadmiar oleju
następnie posypujemy cukrem pudrem i gotowe :-)