Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrzeba do nich niewiele składników, są bardzo leciutkie, ale nie suche i twarde tylko mięciutkie i puszyste. Takie lubię najbardziej.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666272
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 93
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 535
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5741
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 978
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 263
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666272
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 93
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 535
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5741
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 978
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 263
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto. Wałkujemy dość cienko, kroimy na paski, potem na prostokąty. Nacinamy i zawijamy faworki.
Smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Dajemy na ręcznik papierowy by usunąć nadmiar oleju
następnie posypujemy cukrem pudrem i gotowe :-)