Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty piernik po prostu rozpływa się w ustach pycha!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7653
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 83
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258303
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7653
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 83
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258303
Składniki
Margarynę ucieramy z cukrem i żółtkami. Dodajemy miód, wodę, śmietanę, kakao, mąkę pszenną, sodę i przyprawę do piernika. Mieszamy dokładnie mikserem. Dodajemy wcześniej ubitą pianę z białek lekko mieszamy łyżką. Ciasto wykładamy do formy- keksówki o wymiarach 8/33. Pieczemy w 180 stopniach ok. 60 minut. Dekorujemy polewą.