Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 806
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5708
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9523
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 256
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 806
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5708
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9523
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 256
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywno. Masło, żółtka, cukier, ser, budyń w proszku, mąkę ziemniaczaną i sok z cytryny wymieszać mikserem. Do masy dodać ubite białka i wymieszać za pomocą łyżki. Masę wylać na blaszkę wysmarowaną tłuszczem i wyłożoną pokruszonymi herbatnikami wymieszanymi z masłem. Piec 60 min w 180 stopniach. Po upieczeniu pozostawić 10 min w wyłączonym piekarniku.