Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sernik, puszysty i rozpływający się w ustach
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1093
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 1083
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1093
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 213
Polecam.
Odsłon: 1083
Składniki
Ciasto: Wszystkie składniki ciasta zagnieść. Wyłożyć do blachy 25X40 cm i podpiec w temp. 200 stopni ok. 15 min.
Ser utrzeć z żółtkami oraz cukrem pudrem. Dodać margarynę, mąki i mleko. Białka ubić na sztywną pianę, pod koniec dodać cukier. Białka połączyć z masą serową. Całość wylać na podpieczone ciasto. Piec w piekarniku ok. godziny w temp. 180 stopni.