Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasto bez pieczenia lekko kwaskowe z chrupiącymi wiórkami kokosowymi w połączeniu ze słonymi krakersami smak jest niepowtarzalny.Polecam
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1707
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 299
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 713
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17153
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1707
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 299
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 713
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17153
Składniki
Masa budyniowa.Połowe mleka zagotuj z cukrem i cukrem waniliowym do pozostałego mleka dosyp obie mąki i dokładnie wymieszaj dolej do gotującego się mleka ugotuj budyń .Przykryj folią spożywczą i zostaw do ostygnięcia
Masło utrzyj dodaj zimny budyń na koniec dosyp wiórki kokosowe.I krem gotowy
Blaszkę o wymiarach 29x30 wyłóż folia aluminiową na dnie ułóż warstwę krakersów,na krakersy podaruj część drzemy ,krem podziel na 3 części .Na dżemie posmaruj pierwsza część kremu i tak samo postępuj do wyczerpania składników.Krakersy, dżem,krem.
Wiórki kokosowe upraż na suchej patelni na złoty kolor posyp wierzch Rafaello.Schladzaj w lodówce.Smacznego.