Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasto bez pieczenia lekko kwaskowe z chrupiącymi wiórkami kokosowymi w połączeniu ze słonymi krakersami smak jest niepowtarzalny.Polecam
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4123
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34252
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1836
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113674
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4123
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34252
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1836
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113674
Składniki
Masa budyniowa.Połowe mleka zagotuj z cukrem i cukrem waniliowym do pozostałego mleka dosyp obie mąki i dokładnie wymieszaj dolej do gotującego się mleka ugotuj budyń .Przykryj folią spożywczą i zostaw do ostygnięcia
Masło utrzyj dodaj zimny budyń na koniec dosyp wiórki kokosowe.I krem gotowy
Blaszkę o wymiarach 29x30 wyłóż folia aluminiową na dnie ułóż warstwę krakersów,na krakersy podaruj część drzemy ,krem podziel na 3 części .Na dżemie posmaruj pierwsza część kremu i tak samo postępuj do wyczerpania składników.Krakersy, dżem,krem.
Wiórki kokosowe upraż na suchej patelni na złoty kolor posyp wierzch Rafaello.Schladzaj w lodówce.Smacznego.