Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy jeden arkusz ciasta francuskiego żeby przygotować przepyszne rogaliki z marmoladą. Polecam
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7734
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 250
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2792
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7734
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 250
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2792
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Składniki
arkusz ciasta francuskiego wyjąć z lodówki i kroić w trójkąciki jeżeli mamy okrągły arkusz z ciasta francuskiego to wystarczy przekroić tak jak pizzę ilość oraz wielkość trójkątów jest już dobrowolna możemy zrobić większe albo mniejsze, na każdy trójkącik wyłożyć łyżeczkę marmolady i zwijać w formę Rogala tak przygotowane rogalik posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać cukrem wstawić do nagrzanego piekarnika 180 stopni czas pieczenia 10 minut