Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i nie drogie:)no i smaczne:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28358
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28358
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Składniki
Białka ubić z cukrem,dodając żółtka i mąkę z proszkiem do pieczenia.Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach,blaszkę wyłożyć pergaminem,rozłożyć utarte jabłka(można posypać cukrem),na jabłka wylać przygotowane wcześniej ciasto,wyrównać powierzchnię.Piec na złoty kolor.(Ja piekę w 200 stopniach przez 20 minut)Po upieczeniu wyłożyć ciasto na wilgotną ściereczkę,zdjąć pergamin i zwinąć roladę:)po około 10 minutach usunąć ściereczkę i posypać cukrem pudrem:)