Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu, a radość jedzenia wielka!
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 307
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25666
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 307
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25666
Składniki
Czemu szpaka? Bo z czereśniami! :) Ugotowałam budyń waniliowy wg przepisu na opakowaniu. Mąż przygotował czereśnie: wydrylował i poprzekrajał na pół. Na kwadraty surowego ciasta francuskiego nakładałam 2 łyżeczki ostydzonego budyniu i 7-8 połówek czereśni. Zakleiłam w trójkąty i piekłam 16 minut w 180 stopniach.