Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące ciasteczka z płatków ryżowych i kokosu, z dżemem aroniowym.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Składniki
Białka ubijamy z cukrem. Dodajmy płatki i kokos. Ciasto trochę się "sypie", ale spokojnie, po upieczeniu będzie się dobrze trzymać. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy kulki z ciasta (najlepiej robić to rękami). Kulki spłaszczamy i palcem robimy na środku wgłębienie. Wgłębienia zapełniamy dżemem aroniowym. Pieczemy w 170 stopniach przez 30 minut.