Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące ciasteczka z płatków ryżowych i kokosu, z dżemem aroniowym.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 40
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 456
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5696
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38973
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 40
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 456
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5696
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38973
Składniki
Białka ubijamy z cukrem. Dodajmy płatki i kokos. Ciasto trochę się "sypie", ale spokojnie, po upieczeniu będzie się dobrze trzymać. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy kulki z ciasta (najlepiej robić to rękami). Kulki spłaszczamy i palcem robimy na środku wgłębienie. Wgłębienia zapełniamy dżemem aroniowym. Pieczemy w 170 stopniach przez 30 minut.