Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, kremowo-śmietankowy, złamany nutą kokosowo-pomarańczową z gorzką czekoladą. Można go jeść, jeść i jeść.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 358
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3865
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1335
Składniki
Wodę zagotowujemy, zalewamy galaretki i odstawiamy do przestudzenia i lekkiego stężenia. Śmietanę ubijamy z cukrem, dodajemy ser i mleko kokosowe i dalej miksujemy, następnie dodajemy lekko tężejącą galaretkę - miksujemy. Tortownicę wykładamy papierem do pieczenia i układamy biszkopty, na biszkopty wylewamy masę serową i obsypujemy startą gorzką czekoladą. Wstawiamy do lodówki, najlepiej na cała noc