Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, kremowo-śmietankowy, złamany nutą kokosowo-pomarańczową z gorzką czekoladą. Można go jeść, jeść i jeść.
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4998
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1859
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 50
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4998
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1859
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 50
Składniki
Wodę zagotowujemy, zalewamy galaretki i odstawiamy do przestudzenia i lekkiego stężenia. Śmietanę ubijamy z cukrem, dodajemy ser i mleko kokosowe i dalej miksujemy, następnie dodajemy lekko tężejącą galaretkę - miksujemy. Tortownicę wykładamy papierem do pieczenia i układamy biszkopty, na biszkopty wylewamy masę serową i obsypujemy startą gorzką czekoladą. Wstawiamy do lodówki, najlepiej na cała noc