Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, kremowo-śmietankowy, złamany nutą kokosowo-pomarańczową z gorzką czekoladą. Można go jeść, jeść i jeść.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2869
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421956
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2201
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2869
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421956
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2201
Składniki
Wodę zagotowujemy, zalewamy galaretki i odstawiamy do przestudzenia i lekkiego stężenia. Śmietanę ubijamy z cukrem, dodajemy ser i mleko kokosowe i dalej miksujemy, następnie dodajemy lekko tężejącą galaretkę - miksujemy. Tortownicę wykładamy papierem do pieczenia i układamy biszkopty, na biszkopty wylewamy masę serową i obsypujemy startą gorzką czekoladą. Wstawiamy do lodówki, najlepiej na cała noc