Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, kremowo-śmietankowy, złamany nutą kokosowo-pomarańczową z gorzką czekoladą. Można go jeść, jeść i jeść.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424831
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10654
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4755
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424831
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10654
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4755
Składniki
Wodę zagotowujemy, zalewamy galaretki i odstawiamy do przestudzenia i lekkiego stężenia. Śmietanę ubijamy z cukrem, dodajemy ser i mleko kokosowe i dalej miksujemy, następnie dodajemy lekko tężejącą galaretkę - miksujemy. Tortownicę wykładamy papierem do pieczenia i układamy biszkopty, na biszkopty wylewamy masę serową i obsypujemy startą gorzką czekoladą. Wstawiamy do lodówki, najlepiej na cała noc