Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zobaczyłyśmy ten przepis od razu wiedziałyśmy, że musimy go zrobić. Smak powala...rewelacja.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11877
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16157
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5126
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11877
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16157
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5126
Składniki
Ser miksujemy ze składnikami, dodając na końcu sól i wanilie.Dokładnie miksujemy, na jednolitą masę. Następnie przekładamy do szklanek na 3/4 wysokości. Szklaneczki wkładamy do foremki i zalewamy wrzącą wodą do 1/2 wysokości szklanek. Nakrywamy folią aluminiową, w której robimy parę dziurek
Piekarnik nagrzewamy do 160 stopni i pieczemy ok. 25 minut , w zależności od piekarnika. na koniec jak już są wystudzone dodajemy owoce;) Smacznego...