Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5045
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1536
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231940
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5045
Składniki
Twaróg z bananem blendujemy na gładką masę .Jajka -białka oddzielamy od żółtek .Białka ubijamy na sztywno pianę dodając slodzidlo ,około połowę . Do masy twarogowej wlewamy żółtka , dodajemy mąkę ,olejek waniliowy,proszek do pieczenia i resztę slodzidla i wszystko bardzo dokładnie mieszamy .Następnie delikatnie dodajemy Nasze ubite białka i mieszamy aż masy się połączą .Ciasto wylewamy do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do piekarnika na 60 min 180 stopni . Smacznego