Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny i smaczny,bardzo polecam:)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4368
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5582
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4368
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5582
Składniki
Twaróg zmielić,dodać żółtka ,oraz wszystkie składniki i zmiksować. Na końcu dać ubitą pianę z białek i delikatnie zamieszać. Tortownicę kwadratową 25/25 cm wyłożyć papierem do pieczenia,przelać masę serową ,dać do nagrzanego piekarnika do 180st. Po 10 min.zwiększyć temp.do 200st i piec do suchego patyczka. Sernik zostawić w piekarniku ,przy uchylonych drzwiach do wystudzenia. Smacznego życzę!