Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki w wykonaniu i zawsze udany
Polecam.
Odsłon: 706
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 107
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 706
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 107
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 89
Składniki
Wykonanie spodu pod sernik ; Margarynę utrzeć z cukrem ,dodawać kolejno po jednym jajku wciąż ucierając .Na koniec dodać mąkę wymieszaną z proszkiem i łyżkę kwaśnej śmietany.Spód można zrobić też z połowy porcji będzie niższy
Sernik; Mleko ,śmietanę,olej ,cukier waniliowy,budyń i żółtka połączyć mikserem dodać ser i rozmiksować na jednolitą masę .Na koniec dodać białka ubite z cukrem pudrem i łyżką octu .Delikatnie połączyć z masą serową .Wylać na ciasto w temp.180 stopni ,60 minut -do 65 minut Porcja na dużą blachę 40x26