Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki w wykonaniu i zawsze udany
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11883
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16192
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11883
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16192
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5154
Składniki
Wykonanie spodu pod sernik ; Margarynę utrzeć z cukrem ,dodawać kolejno po jednym jajku wciąż ucierając .Na koniec dodać mąkę wymieszaną z proszkiem i łyżkę kwaśnej śmietany.Spód można zrobić też z połowy porcji będzie niższy
Sernik; Mleko ,śmietanę,olej ,cukier waniliowy,budyń i żółtka połączyć mikserem dodać ser i rozmiksować na jednolitą masę .Na koniec dodać białka ubite z cukrem pudrem i łyżką octu .Delikatnie połączyć z masą serową .Wylać na ciasto w temp.180 stopni ,60 minut -do 65 minut Porcja na dużą blachę 40x26