Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny "sernik" dla cukrzyków
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 97
Dziś do pracy.
Odsłon: 118
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 136
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 307
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 97
Dziś do pracy.
Odsłon: 118
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 136
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15394
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 307
Składniki
Kasze jaglaną przelewamy ciepłą wodą. Wrzucamy do garna i zalewamy mlekiem. Dodajemy ziarenka z prawdziwej wanilii. Laskę wrzucamy i gotujemy całość. Kiedy kasza będzie miękką i "wypije" mleko odstawiam do ostudzenia. Wyjmuję laskę wanilii i całość blenduje, Przekładam do formy silikonowej. Posypuje płatkami owsianymi.