Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i rozpływający się w ustach. Jego wykonanie jest banalnie proste.
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 99
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 212
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 222
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7568
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 99
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 212
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 222
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7568
Składniki
Składniki na małą tortownicę o śr. 15 cm. Wszystkie składniki oprócz czekolady,mieszamy w blenderze lub łyżką. Odstawiamy na pół godziny. Całą blachę wykładamy papierem do pieczenia, wylewamy ciasto. Pieczemy 130* godzinę, opcja ''dół''. Po wyłączeniu piekarnika trzymamy jeszcze 20 minut. Zimne ciasto polewamy polewą czekoladową i kroimy. Smacznego.