Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały sernik , który zawsze wychodzi. Najlepiej smakuje na drugi dzień.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 356
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 815
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 356
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 815
Składniki
Pół margaryny, mąkę, 10 dag cukru, proszek, 2 jajka i kakao zagnieść na jednolite ciasto.
Twaróg zmielić. 4 jajka ubić mikserem z 15 dag cukru. Pół margaryny rozpuścić w garnku. Wystudzić. Do masy jajecznej dodać ser, mąkę ziemniaczaną, budyń i margarynę. Dokładnie zmiksować.
Foremkę o średnicy 22 cm wysmarować margaryną i obsypać mąką. 3/4 ciasta wyłożyć do foremki. Wylepić dno i boki foremki. Do środka wyłożyć masę serową.
Na wierzch wyłożyć resztę ciasta robiąc kratkę.
Piec ok.godziny w temp.180 st.