Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i wilgotny sernik, pachnący czekoladą.
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 52
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 139
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 52
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 139
Składniki
Wykonanie spodu ; Mąkę przesiać, wymieszać z kakao i cukrem, zagnieść wszystko razem z masłem. Ciastem wyłożyć dno tortownicy. Włożyć do nagrzanego do 160 * piekarnika i zapiec pięć minut. Wykonanie masy serowej; Żółtka oddzielić od białek. Żółtka i cukier zmiksować na kogel mogel. Dodawać stopniowo ser biały. Następnie ubite białka. Całość wymieszać silikonowa szpatułką. Do masy serowej wlać stopniowo małą stróżką roztopioną, zimną czekoladę. Na podpieczony spód, wylewamy masę serową. Pieczemy 60 minut w 175*C Smacznego. Polecam i życzę smacznego.