Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpyszniejszy sernik jaki jadłam. Lekki i super puszysty - wprost rozpływając się w ustach.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 372
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 824
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 372
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 824
Składniki
Oddzielamy białka od żółtek. Z białek ubijamy sztywną pianę, a do żółtek dodajemy, cukier, margarynę i miksujemy dodając stopniowo ser i śmietanę, a następnie mleko w proszku i obie mąki. Na koniec dodajemy ubitą wcześniej pianę z białek i mieszamy bardzo delikatnie łyżką. Na spód blachy układamy herbatniki i wylewamy na nie masę serową. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy 55-60 min. w temp. 180 st. C.