Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najsmaczniejszych serników, jakie jadłam :)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 766
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5508
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9338
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 182
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 766
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5508
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9338
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 182
Składniki
Twaróg zmielić lub przecisnąć przez praskę.
Białka oddzielić od żółtek.
Do twarogu dodać miękką margarynę, żółtka, cukier oraz budyń w proszku i dokładnie zmiksować.
Z białek ubić pianę, dodać do twarogu i delikatnie wymieszać szpatułką.
Masę serową przełożyć do natłuszczonej i wysypanej bułką tartą tortownicy o średnicy około 22 cm.
Piec w temperaturze 230 stopni Celsjusza przez około 40 minut.