Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z delikatnego mięsa z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami z cebul...
Odsłon: 143
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 228
Propozycja na wykwintny deser z nutą rumu.
Odsłon: 77
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 2968
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania. Idealnie spraw...
Odsłon: 150
Kotlety z delikatnego mięsa z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami z cebul...
Odsłon: 143
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 228
Propozycja na wykwintny deser z nutą rumu.
Odsłon: 77
Jeden z najlepszych serników
Odsłon: 2968
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania. Idealnie spraw...
Odsłon: 150
Składniki
Zagniatamy ciasto z podanych składników. Następnie dzielimy je na większą i mniejszą część. Mniejszą odkładamy do lodówki. Blaszkę o wymiarach 25/35 cm wykładamy papierem do pieczenia i rozkładamy większą część ciasta. Pianę ubijamy i odkładamy na bok, następnie do misy wkładamy masło i cukier, chwilę ucieramy. Wlewamy śmietanę, dalej ucierając dodajemy ser i wsypujemy budynie. Na koniec dodajemy pianę z białek i mieszamy. Ser wylewamy na przygotowany spód ciasta. Następnie rozkładamy pokrojone brzoskwinie. Z pozostałego ciasta wycinamy paseczki i układamy je na serze. Sernik pieczemy 1 godzinę w 180 % Ciasto studzimy 1 godzinę przy uchylonych drzwiczkach.