Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 48
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 560
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 122
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 336
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 48
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 560
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 122
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 336
Składniki
Wykonanie: Trzy galaretki rozpuścić w ½ litrze przegotowanej gorącej wodzie. Gdy zacznie tężeć, dodać do sera i zmiksować. Przelać do przygotowanej formy (tortownica o średnicy 18 cm), wyłożonej biszkoptami łącznie z bokami. Górę wyłożyć odsączonymi brzoskwiniami i zalać rozpuszczona czwartą galaretką. Wstawić do lodówki na noc i podawać na drugi dzień. SMACZNEGO.