Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, puszysty sernik bez sera:) Niedawno zostałam mamą i przepis na ten sernik znalazłam w miesięczniku Mamo to ja. Nie podali tylko temperatury pieczenia. Zrobiłam to na wyczucie i wyszło bosko. Z gałką lodów pewnie smakuje jeszcze lepiej...
Lubicie flaki czy raczej ich nienawidzicie? Mam dziś dla was propozycję myślę...
Odsłon: 198
Lubicie flaki czy raczej ich nienawidzicie? Mam dziś dla was propozycję myślę...
Odsłon: 198
Składniki
Budyń połącz z żółtkami, dodaj jogurty bałkańskie, cukier waniliowy, olej. Wymieszaj.
Dodaj, delikatnie mieszając, ubite na sztywno białka z cukrem pudrem.
Na dnie tortownicy ułóż biszkopty, wylej na to masę serową. Piecz 80 min. w temperaturze ok. 170-180 stopni